Til besøgende

Praktisk information

Program for folkeskoler

Velkommen til Karrieremesse Aabenraa. Karrieremessen afholdes i år både fysisk og online og du vil derfor kunne møde virksomhederne i et virtuelt univers og fysisk. Det eneste, det kræver fra dig at besøge den online messe, er en laptop, tablet eller mobil og at du opretter dig som bruger i det virtuelle univers under ’Besøg messen’. Det er muligt at oprette sig som bruger fra 03. oktober 2022.

Karrieremessen afholdes fysisk d. 03. november 2022. Både før og efter har du mulighed for at besøge den online messe og kigge på virksomhedernes stande.

Program følger:

Inden messen den 03. november har du mulighed for at besøge messen online, hvor du kan finde inspiration omkring de forskellige virksomheder. Dette kan gøres fra den 03. oktober og indtil efter messen.

Du kan genbesøge standene i det virtuelle univers hele november måned enten selv eller sammen med dine forældre eller venner og veninder.

Tidslinje for Karrieremesse Aabenraa Online

Før messen3. november 2022Efter messen
Elever og undervisere kan besøge virksomhedernes online stande og få inspiration til den fysiske messe.Karrieremessen åbner i Arena Aabenraa kl. 9:00.Elever og undervisere kan genbesøge standene.
Deadlines
Vigtige datoer

  • Mandag d. 03. oktober – Den online messe åbner.
  • Torsdag d. 03. november – Messen åbner i Arena Aabenraa