Dangaard A/S

Dangaard A/S

Dangaard er en af Skandinaviens største, uafhængige engrosvirksomheder. Fra hovedkontoret i Padborg, har Dangaard i snart 30 år, samarbejdet med retailere i hele Europa og resten af verden.

Om Dangaard

Dangaard er en af Skandinaviens største grossistvirksomheder. Vi har kunder og leverandører i mere end 100 lande og handler med alt inden for TV, lyd, gaming, små el, personlig pleje og meget mere. Vi er rigtig stærke på kendte mærkevarer og har distributionen af bl.a. Samsung, Xiaomi og Tigi. Fra vores base i Padborg styrer vi salg og indkøb. Vores kunder tæller både store retail kæder, butikker, online shops og mindre grossister. På leverandørsiden har vi et tæt samarbejde med industrien og distributører.

At arbejde hos Dangaard

Dagligdagen hos Dangaard er sjov og spændende. Vi har et meget uformelt miljø, hvor snakken går på både dansk, tysk og engelsk. Kontoret emmer af travlhed, men der er altid plads til et smil og lidt sjov. Vi hjælper hinanden og fejrer gode handler. Vi har mange møder med kunder og leverandører, og vi deltager også på en lang række messer rundt omkring i verden. Med datterselskaber i både London og Miami, er der gode muligheder for en international karriere.

Kontakt

Dangaard Electronics A/S
Industrivej 1
6330 Padborg
Danmark

72 30 34 00
www.dangaard.com
www.linkedin.com/company/dangaard

Information

Antal ansatte i organisationen
Ca. 80 fuld- og deltidsansatte samt afløsere

Ansættelses-/ studiested
Hovedkontoret ligger i Padborg, mens lager- og logistik ligger i Flensborg i Tyskland lige ved den dansk/tyske grænse.

Muligheder i organisationen

Fuldtidsjob

Projektsamarbejde

Ophold i udlandet

Uddannelse

Praktik

Trainee-/Graduateforløb

Studiejob

Speciale/hovedopgave