Til udstillere

Karrieremesse Aabenraa

Karrieremessen både fysisk og online

I år afholdes Karrieremesse Aabenraa både fysisk og online. Det giver dig en unik mulighed for at blive synlig overfor elever fra folkeskoler og ungdomsuddannelser i Aabenraa kommune.

Udover den fysiske Karrieremesse kan du blive en del af et virtuelt univers, hvor du kan booke en stand. Du kan opdatere din stand indtil d. 02. oktober. Når du booker en stand inkluderer det, at du er klar på at lave en virksomhedspræsentation som eleverne kan se.

Det er gratis at booke en stand og det er muligt at tilkøbe forskellige elementer, som f.eks. borde, stole ol. Hvis du ikke selv har mulighed for at have det med. Alle stande har adgang til strøm så det er muligt at kunne sætte én skærm op. Nærmere detaljer aftales efter tilmelding.

Eleverne kan i oktober måned besøge virksomhederne online inden den fysiske messe løber af stablen d. 03. november.

Det virtuelle univers er åbent for besøgende fra d. 29. september. Det betyder, at din stand over en længere periode er synlig for eleverne og de kan besøge og genbesøge din stand. Det vil også være muligt for dem at kontakte dig direkte gennem kontaktformularen på standen. Du modtager en mail, som du kan svare på, når det passer dig.

Ønsker du at blive kontaktet omkring booking af standplads, kan du indtaste dine kontaktinformationer ved at bruge knappen nedenfor, hvorefter vi kontakter dig.

Karrieremesse Aabenraa Online - stande
Deadlines
Deadlines

  • 28. juni: Sidste frist til at tilmelde sig en stand
  • 2. oktober: Sidste frist for at indrette din online stand