Til Besøgende

6 gode råd

1. Vær forberedt
Sørg for at forberede dig inden du tager på messe.
Du kan allerede, når du har oprettet dig som bruger, undersøge det virtuelle univers og besøge virksomhederne og uddannelsesinstitutioners stande.
Overvej, hvad det er, du vil have ud af at deltage på messen: er du kommet på messe for at søge job, praktikplads eller uddannelse.

2. Hav god tid og ro omkring dig
Når du besøger det virtuelle univers, er det en god ide at have god tid og ro omkring dig, så du kan få det bedste ud af at deltage. Virksomhederne og uddannelsesinstitutionerne har oprettet deres stande med materiale som er aktuelt for dig. Se eventuelt først præsentationsvideoen på standen og dyk så ned i den enkelte stand, hvis det har fanget din interesse.

3. Tag kontakt
Har du et konkret spørgsmål til en virksomhed eller har du brug for mere information omkring en uddannelsesinstitution, så brug kontaktformularen ved den enkelte stand til at kontakte virksomheden/uddannelsesinstitutionen direkte.

4. Forbered spørgsmål
Forbered spørgsmål hjemmefra til de virksomheder som du fandt interessante på den online del af karrieremessen. Dette kan hjælpe dig til at få svar på de ting der undrer dig, men også give dig en bedre forudsætning for at tale med virksomhederne.

5. Tag noter
Husk at tage noter undervejs gennem karrieremessen, så du kan huske hvad du fandt ud af.

6. Genbesøg standene
Efter d. 3. november, hvor den virtuelle karrieremesse afholdes, er det muligt at besøge standen igen i hele november måned. Skal du vælge hvilken ungdomsuddannelse, du skal starte på eller overveje hvad du skal, når du har afsluttet den uddannelse, du går på, er det en god ide at genbesøge messen eventuelt med dine forældre for at snakke om dine muligheder.